Articole si Noutati

27 Nov. 2017
Blogul de Articole sau Business Blogging este o tactica care foloseste articole pentru a obtine mai multa vizibilitate online businessului tau. Nu trebuie sa ai profesia de Blogger ca sa incepi un blog de articole pe website. Tematica va fi produsul sau serviciile pe care le ofera businessul Tau, iar ideile pentru articole iti vor veni pe parcurs. Multi oameni au bloguri personale, sau chiar bloguri care aduc si venituri prin vanzarea locurilor de publicitate. Un Blog de Articole pe site-ul companiei tale este total diferit, deoarece nu este rezultatul unui hobby si nici nu este principalul mod in care afacerea ta castiga bani. In schimb, blogul de articole este un canal de marketing, ca si retelele sociale, email marketingul etc. care ajuta afacerea ta sa creasca. Atinge acest beneficiu prin marirea traficului pe site oferind ocazia de a converti acel trafic in vanzari. Traficul se va converti diferit pentru businessuri, unele vor sa atinga mai multe tranzactii online, altele vor sa isi mareasca notorietatea, insa in fiecare caz bloggingul te va ajuta direct sa iti indeplinesti scopul.
Share:
27 Nov. 2017
Ii lipseste site-ului Tau web un INGREDIENT CHEIE pentru a mari semnificativ vanzarile? Cele mai multe site-uri nici nu realizeaza lipsa acestuia. Lasa-i pe vizitatori sa se ocupe de marketingul paginii, cel putin de o parte a acestuia. Cumparaturile facute online castiga din ce in ce mai mult teren, nu doar in cadrul produselor ci si al serviciilor. Cu o concurenta puternica, proprietarii paginilor web trebuie sa ia anumite masuri in ceea ce priveste aducerea potentialilor clienti pe site-ul lor.
Share:
22 Aug. 2017
Newsletter-ul reprezinta o revista electronica sau o instiintare periodica trimisa pe mail clientilor sau chiar coloaboratorilor dvs, care s-au abonat in prealabil, gratuit la sistemul de newsletter. Scrierea unui newsletter care este bogat in informatii si sfaturi utile poate fi considerat un bun instrument de marketing. Pentru ca stim ca aceste persoane vor fi publicul nostru tinta, putem “profita” de acest aspect pentru a face publicitate (produselor si serviciilor), putem trimite noutati, promotii, articole informative utile din domeniul nostru de activitate sau chiar putem sa le transmitem un mesaj personalizat cu ocazia sarbatorilor, a zilelor de nastere, de 8 Martie sau cu ocazia altor evenimente importante care se deruleaza pe parcursului unui an calendaristic.
Share:
06 Jul. 2017
Alegerea unui nume de domeniu este similar cu alegerea unui nume de companie, de aceea necesita un amplu proces de gandire si de consideratie. Numele domeniului este numele pe care un vizitator il scrie in bara de adrese a browserului atunci cand acceseaza un site, insa privit dintr-o lumina mai ampla este defapt identitatea pe Web si trebuie sa va asigurati ca numele ales se potriveste cel mai bine nu numai cu tipul afacerii dvs, ci este de asemenea usor de gasit si de promovat.
Share:
05 Jul. 2017
Ce este defapt Google remarketing? Remarketing este o metoda de publicitate utilizata in mediul online care te ajuta sa ajungi din nou in atentia celor care ti-au parasit site-ul fara a cumpara sau a indeplini un obiectiv. Ti s-a intamplat sa intri pe un site si ulterior in navigarea ta pe Internet sa vezi reclamele lui pe alte site-uri? Atunci este foarte posibil sa te fi intalnit deja cu aceasta forma de publicitate.
Share: